Tot ce-ti doresti pentru animalutul tau

Suntem aici pentru a oferi gama completa de servicii si produse pentru animale de companie si nu numai.

Cabinetul veterinar DR Z va ofera toate serviciile de diagnosticare si tratament.

Farmacia veterinara DR. Z va ofera medicamente si suplimente, vaccinuri, etc.

Coafor canin DR. Z va ofera servicii de infrumusetare pentru animalutul tau.

SUPERMARKETUL ANIMALELOR DR. Z va ofera toata gama de petshop, accesorii si vanzare de animale exotice.

services
Consultatii si tratamente

La cabinetul veterinar întelegem că fiecare particularitate este importantă, din acest motiv comunicarea cu proprietarii se află pe primul loc, realizăm consultații minuțioase, iar tratamentele pe care le recomandăm sunt personalizate nevoilor pacienților noștri. Suntem transparenți cu privire la produsele medicinale oferite, iar prețurile sunt bune pentru orice buzunar.

Analize de Laborator Specifice și Microscopice

În cabinetul veterinar realizăm examene de laborator cu echipamente performante, ce vin în completarea examinărilor clinice realizate de medicul veterinar. ​Recomandăm efectuarea unor seturi de analize preventive cel puțin o dată pe an pentru ca animăluțele noastre să aibă o viață cât mai bună. Colaborăm cu laboratoare externe pentru analize speciale, inclusiv pentru analize histopatologice.

Vaccinari si Deparazitari

Grija pentru animalele noastre de companie începe din primele zile de viață. Schemele de vaccinare pe care le punem în aplicare sunt adecvate vârstei și situației imunologice. Folosim produse calitative, care până în prezent și-au dovedit eficacitatea. ​ Deparazitările le facem cu produse bune, sigure și puternice, țintite pe problemă. Folosim produse care acționează rapid și de durată împotriva puricilor, căpușelor, păduchilor, râilor etc. Paraziții intestinal sunt ținuți sub control prin protocoale riguroase.

Ecografie

Metodă imagistică neinvazivă pentru investigarea țesuturilor moi, pentru diagnostic de gestație și pentru evaluare în cazuri de traumă, ecografia este un mijloc auxiliar valoros în consultațiile veterinare. Cabinetul nostru este echipat cu un ecograf de uz veterinar modern, care ne permite examinarea organelor si structurilor interne, atât pentru animale de talie mică, cât și pentru animalele de companie de talie mare.

Stomatologie

Sănătatea orală poate avea o influență semnificativă asupra stării generale a animalului dumneavoastră. Un dinte fracturat, sau gingia inflamată din cauza tartrului pot determina episoade lungi de inapetență, în timp ce stăpânul poate să nu perceapă suferința cauzată de aceste probleme. Faceți-i controale periodice pentru a preîntâmpina aceste probleme și alegeți să-i curățați periodic dinții. Realizăm proceduri de detartraj cu echipamente performante care mențin integritatea smalțului dentar, igienizare orală, extracții și diferite intervenții chirurgicale orale sub anestezie generală, fără durere.

Chirurgie urogenitala

Prin castrare și sterilizare alegeți să țineți sub control populația felină și canină a orașului, dar puteți rezolva și potențiale probleme medicale sau de comportament. ​Realizăm operații de castrare și sterilizare pentru câini și pisici în condiții igienice, într-o sală de operație cu dotări corespunzătoare, cu grijă pentru ca animalul dumneavoastră să nu simtă durere iar recuperarea să-i fie cât mai ușoară.

Documentații pentru călătorii,

Aplicarea microcipului și înregistrarea în RECS sunt proceduri impuse de legislația în vigoare pentru câinii cu stăpân de pe teritoriul României. În cazul în care doriți să treceți granița cu animalele dumneavoastră, prezența microcipului este obligatorie, vaccinarea anti-rabică a carnivorelor trebuie să fie la zi. În funcție de țara de destinație și de specie, cerințele pot varia. ​ Eliberăm pașapoarte pentru animale de companie în condițiile specificate de legile în vigoare.

Asistenta medicala generala

Anestezie veterinară

Medicina interna

Geriatrie

Intervenții chirurgicale

Consiliere nutriție

Teste rapide de diagnostic

Managementul durerii